Algemeen, Lifestyle

Ritregistratiesysteem: eenvoudig en automatisch

Kilometerregistratie kost veel tijd en moeite. Echter is dat nu verleden tijd. Je kunt namelijk eenvoudig en automatisch de kilometerregistratie bijhouden. de ritregistratiesysteem van Verizon Connect is ideaal om jouw zakelijke auto’s bij te houden. 

 

Ritregistratiesysteem 

De ritregistratiesysteem ofwel de automatische kilometeradministratie is een pré. het bespaart namelijk uren. Je dient de ritten voor jezelf en voor de belastingdienst te registreren. Het is ten eerste van belang om dit te doen voor jezelf. Stel dat een werknemer dagelijks naar circa 6 klanten rijdt en jij een kilometerstand van 180 km ziet staan. Stel dat deze klanten allemaal in dezelfde straat en 20 km verderop wonen. Jij als werkgever zult dan in kunnen zien of de werknemer zijn of haar werk goed doet en of hij of zij ook daadwerkelijk werkt tijdens de werkuren. Het is hierdoor een ideale manier om de werknemers te controleren en te sturen. Hiernaast is het verplicht om de belastingdienst te informeren over de gereden kilometers. Je betaalt hier namelijk belasting over. Voor privé gebruik zijn er andere voorwaarden dan bij zakelijk gebruik. 

 

Digitale ritregistratiesysteem kent voordelen

De digitale ritregistratiesysteem kent veel voordelen. Deze is namelijk zeer betrouwbaar en waarborgd je privacy. De registratiesysteem beschermd de gegevens van de chauffeur. Ook kan de chauffeur door middel van een omschakelknop de rit omschakelen naar een prive en of zakelijke rit. Zo kan de systeem gemakkelijk registreren waar de rit naar toe behoort. Als er sprake is van een bepaalde calamiteit, dan kan de chauffeur zijn gegevens uit het systeem verwijderen. Verder is de ritregistratiesysteem zeer smart. Dit betekent dat de systeem zich up to date houdt. Stel dat de belasting kosten stijgen. Dan zal dit systeem zich ook automatisch aanpassen op deze verandering. Verder zul je inzicht verkrijgen over welke chauffeur, hoeveel kilometers gereden heeft. Ook zul je informatie verkrijgen over hoeveel dienst een werknemer gedraaid heeft. In een oogopslag, heb je dus super veel informatie. Door middel van de ritregistratiesysteem, voorkom je gemakkelijk boetes en bijtellingen. Dit houdt in dat je een brede overzicht hebt over de kilometers die je gedraaid hebt tijdens je privé tijd. Je zult limiet dus bij kunnen houden. 

Keurmerk 

Het is groot van belang dat een kilometerregistratiesysteem beschikt over een keurmerk. Dit houdt namelijk in dat deze voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Het is belangrijk dat de kilometerregistratie systeem voldoet aan de eisen van de belastingdienst, omdat deze dan kwalitatief, betrouwbaar en fraudebestendig is.

Geef een reactie