Algemeen

Zorg goed voor je overhemden

De meerderheid van de mannen geeft hun garderobe niet erg veel aandacht totdat ze een mooi overhemd erin moeten opslaan. De hoeveelheid tijd dat een man bezig is met het opvouwen van kleding, is klein vergeleken met de tijd die hij doorbrengt om zich aan te kleden. Daarom, als je wilt dat je overhemd er netjes uit ziet als je uit gaat, is het cruciaal dat je leert hoe je je overhemden op de juiste manier kunt vouwen. Er zijn een paar verschillende methoden die je kunt gebruiken om de juiste techniek te leren. De meest voorkomende methode die wordt gebruikt door mannen die hun overhemd netjes in de kast willen, is om de voorkant van een lade als een vouwinrichting te gebruiken. Neem het ene uiteinde van je T-shirt en drapeer het over de open lade, zorg ervoor dat het recht op de hoek van de la ligt. Vouw nu de andere helft van je overhemd terug in, waardoor een V-vorm wordt gemaakt. Je zou nu een net, rimpelvrij overhemd moeten hebben op de hoek van je la. 

Mooie overhemden

Als deze methoden niet voor je werkt, is je beste kans om een hanger te kopen. Wanneer je ook voldoende plek in de kast hebt om al deze overhemden naast elkaar te hangen is dit een hele goede optie. En er zijn twee redenen waarom het zo belangrijk is dat je je overhemden goed op bergt in de kast. De eerste reden is dat we niet twee keer willen strijken. Nadat je de overhemden hebt gewassen en gestreken wil je ze netjes in de kast hangen. En de andere reden is, dat je goed voor de dag wilt komen. Dit doe je natuurlijk met een keurig gevouwen en gestreken overhemd. Niet met een overhemd vol met kreukels. Omdat je goed voor de dag wil komen en er netjes uit wil zien is het ook belangrijk dat je de juiste overhemden koopt. Een goede tip zijn de Calvin Klein overhemden.

Gemakkelijke stof

Deze overhemden zijn te herkennen aan het gebruik van de eenvoudige basiskleuren en lijnen. Het merk Calvin Klein wil de aandacht namelijk op de vorm en functie van het overhemd vestigen. Vaak is deze stijl daarom ook te omschrijven als eenvoudig en chique. Ook zijn de meeste overhemden van Calvin Klein gemaakt van een extra easy care stof. Dit is een stof die niet snel kreuken, hierdoor hoef je je dus net wat minder zorgen te maken over het vouwen van je overhemden.  

Geef een reactie