Vrije Tijd

Herinneringen maken

Als je leuke dingen meemaakt in je leven is het ook leuk om dit te kunnen onthouden. Helaas kunnen de meesten van ons nu al nog vrij weinig herinneren van onze kindertijd, maar gelukkig hebben we dan nog foto’s en video’s. Als je iets leuks mee maakt blijft het belangrijk dat je nog voldoende ervan kan herinneren want anders zou het zonde zijn. Tegenwoordig zijn we zo druk bezig in ons hoofd dat het nauwelijks nog te doen is om bij elk moment stil te staan. Terwijl dit juist zo belangrijk is. Daarom is alles vast leggen met je mobiel en/of camera extra belangrijk geworden.

Momenten vast leggen

Als je bijvoorbeeld op vakantie bent in Spanje en je een hoop leuke dingen mee maakt, dan is het bijna vanzelfsprekend dat je van bepaalde mooie dingen foto’s maakt. Maar toch is dit niet voor iedereen zo. De wat jongere generatie kiest er al wel steeds vaker voor om bij elke gelegenheid hun mobieltje tevoorschijn te halen maar bij de oudere generatie nog niet echt. Maar hoe leuk is het bijvoorbeeld om een foto van je eten te maken en dan later door te sturen naar je kinderen? Maar niet alleen online foto’s bewaren is leuk, ook ze daadwerkelijk laten printen of ergens op af laten drukken is een optie waar velen voor kiezen.

Printen

Voornamelijk na de zomervakantie is het maken van een fotoboekje erg populair. Een reportage van alle leuke momenten die jullie hebben beleefd in een echt boekje, hoe leuk is dat? Meestal begin je dan ook bij het begin van je vakantie en eindig je met de terugreis. Zo kan je ook later nog precies herinneren hoe je vakantie er toen uit zag en wat jullie allemaal hebben gedaan. Wat ook weer steeds populairder wordt zijn de fotolijsten. Een leuke fotolijst a4 met 1 mooie foto van jullie vakantie óf een wat grotere fotolijst waar je heel wat verschillende foto’s in kan doen. Dit is ook super leuk om cadeau te doen aan iemand als je even geen cadeautje meer weet om te geven. Dit kan dan een foto van jullie samen zijn of van een herinnering van vroeger bijvoorbeeld. Ook heb je nog heel veel keus in de kleur en het materiaal van je fotolijst. Je hebt natuurlijk een normale witte fotolijst maar je kan er ook voor kiezen om een zilver of goudkleurige lijst te nemen. Wat de laatste tijd ook erg populair is zijn de houten lijsten.

Geef een reactie