Vrije Tijd

Je kan nu zelf online telefoonhoesjes maken

We kunnen niet meer zonder onze telefoon. De mobiele telefoon is het meest cruciale object in ons leven geworden. Veel van de jongere generatie, dan heb ik het over de huidige jong volwassene, nemen niet eens meer een huistelefoon. Ik kan dat best begrijpen, want bijna niemand belt meer op een huistelefoon. Alleen bedrijven bellen soms met een aanbieding, maar die telefoontjes kunnen we best missen. Met de mobiele telefoon doen we alles. We kunnen op onze telefoon werken, bellen, spelen, en betalen. Treinkaartjes staan erop. Bioscoop kaarten staan op je telefoon. Waarom beschermen we onze telefoon dan altijd zo slecht? Als we niet zonder onze telefoon kunnen, waarom wordt deze niet beschermt door een ijzersterk telefoonhoesje. Veel telefoonhoesjes voldoen niet aan onze eisen, het oog wilt namelijk ook wat. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. Je kan namelijk op case24.com je eigen telefoonhoesjes maken. Dat betekent dat je zelf de perfecte combinatie van beveiliging en stijl kan kiezen. Zo kun je dus zelf jouw perfecte telefoonhoesje maken.

 

Het perfecte telefoonhoesje

Het idee van case24.com is heel simpel. Allereerst kies je voor het soort telefoonhoesje dat je wilt gebruiken. Je kunt namelijk uit vier verschillende soorten: soft case, hard case, wallet case, en een heavy duty case. Een soft case is een zacht telefoon hoesje. Deze hoesjes zijn dun, flexibel en geven vergeleken met de andere hoesjes de minste bescherming. De hard cases zijn gemaakt van een dikker plastic en geven een betere bescherming. De wallet case is een hoesje waar je ook pasjes in kwijt kan. Tot slot is een heavy duty case een telefoonhoesje voor de persoon die veel te vaak zijn telefoon laat vallen. Telefoonhoesjes maken is heel makkelijk. Je maakt eerst een keuze uit het soort telefoonhoesje en vervolgens kies je een passend ontwerp. Je kan kiezen voor een foto of voor een print.

 

Het oog wilt ook wat

Als je wilt kun je zelf je eigen print ontwerpen. Deze wordt vervolgens haarscherp geprint in het telefoonhoesje dat je zelf hebt uitgekozen. Case24.com print de afbeelding of het patroon rondom het hele hoesje. Dat betekent dat je dus geen kale randen hebt. De print gaat helemaal om het telefoonhoesje heen. Wil je ook je eigen telefoonhoesjes maken? Kijk dan even op case24.com of op een andere online webshop. Er zijn vast meer aanbieders waar je zelf een hoesje kunt ontwerpen. Dan kan ook jij eindelijk je telefoon goed beschermen. We kunnen namelijk niet meer zonder onze telefoons.

Geef een reactie