Vrije Tijd

Met deze tips hoef jij je geen weekend meer te vervelen!

De meeste mensen kijken doordeweeks uit naar het weekend. Even niet werken en lekker ontspannen. Helaas vliegen de weekenden vaak voorbij en ondernemen de meeste mensen te weinig leuke activiteiten in het weekend. Als jij ervoor wilt zorgen dat elk weekend een feest wordt, dan is het zeer aan te raden om verder te lezen.

 

Spendeer tijd met je partner

 

Je mag van geluk spreken als je al jarenlang gelukkig samen bent met je partner. Wel blijft het in dat geval van belang dat je blijft investeren in de relatie. Het is begrijpelijk dat je hier beiden doordeweeks nauwelijks tijd voor hebt. Juist daarom i het van belang om in het weekend tijd voor elkaar vrij te houden. Spreek bijvoorbeeld af om op zaterdags wat leuks te gaan doen samen. Op die manier maak je de band sterker en daar profiteer je doordeweeks weer van. 

 

Ga naar een luxe hotel!

 

Om in het weekend echt even tot rust te komen, zou je ervoor kunnen kiezen om naar een luxe Van der Valk hotel te kunnen gaan. Van der Valk heeft vestigingen in heel het land en voor vrijwel elk budget is er een kamer te krijgen. Zo heb je vrij standaard kamers, maar ook erg luxe suites. Mocht je nog nooit naar een suite zijn geweest, dan is het zeker aan te raden om dat een keer te doen. Kies voor een mooie suite met sauna en bubbelbad. Houd er hierbij rekening mee dat het bij het boeken van een suite goedkoper is om dit ruim van te voren te doen. Boek een aantal weken van te voren een prachtige kamer en bespaar daar tientallen euro’s mee.

 

Mocht je graag wat meer ruimte willen hebben, dan zou je eventueel ook kunnen kiezen voor een huisje huren Zeeland. Naast dat je al snel meer ruimte hebt, kun je genieten van de prachtige locatie. 

 

Houd een filmmarathon

 

Wat erg fijn aan het weekend is dat je wat langer kunt uitslapen. Hierdoor hoef je dus ook minder vroeg te gaan slapen. Het kan dan ook erg leuk zijn om de extra tijd te benutten met een filmmarathon. Haal allerlei lekkere hapjes in huis en kies een aantal goede films uit. Het leukste is dan ook om meerdere delen van een film te kijken. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om de Lord The Rings films te kijken. Houd er wel rekening mee dat dit erg veel uren in beslag neemt.

 

Geef een reactie